Home » , , » Thor 2 The Dark World (2013) Întunericul Online Subtitrat

Thor 2 The Dark World (2013) Întunericul Online Subtitrat


Thor 2 The Dark World (2013) Întunericul Online Subtitrat

Thor: The Dark World" continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, Măreţul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lână Jane Foster, dar care îl va forţa să sacrifice totul pentru a slava omenirea.

Fără să dezvăluie prea multe din acţiunea peliculei, sinopsis-ul vine cu unele detalii de legătură pentru fanii Marvel, care au putut trage unele concluzii din ştirile legate de distribuţie şi unele declaraţii ale celor implicaţi în procesul de producţie.

În concluzie, ştim acum că Malekith are planuri mai măreţe decât avea Loki în apariţiile sale anterioare din Thor şi The Avengers şi că puterile villain-ului central, Malekith (interpretat de Christopher Eccleston) vor deveni atât de mari, încât nici măcar Odin nu-l poate opri. Sunt amănunte incitante, cu mari şanse să atragă în cinematografe cât mai mulţi spectatori dornici de acţiune, conflicte şi rezolvări de origine supranaturală.


Share this article :

0 yorum:

Trimiteţi un comentariu

Information

 
Partner : VFİLMEONLİNE | Filme Online | Filme Noi | Dublat İn Romana
Copyright © 2013. Filme 720p Online HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Filme Online Subtitrat In Limba Romana,Filme HD,Filme Noi,Filme Online Gra